Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паління

investorplace.com

Понеділок, 21 жовтня 2013, 11:28

У Львові відбудеться виставка, присвячена забороні паління

паління

22 жовтня на площі Ринок пройде антитютюнова виставка «Жлобокури», яка має на меті показати людям, як вони виглядають, коли палять у громадських місцях. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Відомий український художник Іван Семесюк продемонструє львів’янам свої картини, у яких з допомогою сатири він намагається привернути увагу до типових ситуацій, де найчастіше порушується закон про заборону паління - у закладах громадського харчування, під’їздах будинків, на зупинках громадського транспорту, на дитячих майданчиках.

«Жлоби не ті, хто курить, а ті, хто палінням заважає усім навколо. Саме таких персонажів я і висміяв на картинах. Використав поєднання невеликої відрази і м'якості. Адже не можна змальовувати українців повністю відразливими. У персонажах картин кожен може впізнати сусіда по під'їзду, чи когось іншого», - розповідає Іван Семесюк, художник.

Нагадаємо, що з 16 грудня 2012 року діє Закон України № 4844, що обмежує місця куріння тютюнових виробів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.