Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

опій

zakarpattya.net.ua

Понеділок, 21 жовтня 2013, 17:03

У Львові судитимуть членів злочинної групи, які продавали опій

опій

У Львові завершено розслідування та притягнено до кримінальної відповідальності чотирьох осіб, які за попередньою змовою виготовляли та збували особливо небезпечні наркотичні засоби.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

Зокрема, опій ацетильований та опій екстракційний підозрювані реалізовували серед наркозалежних мешканців Львова та Жовківського району області.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені повторно), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

На даний час троє затриманих перебувають під вартою, стосовно четвертого судом обрано запобіжний захід – домашній арешт.

Обвинувальний акт стосовно вказаних осіб уже скеровано на розгляд Шевченківського районного суду м. Львова.

Державне обвинувачення у кримінальному провадженні підтримує прокуратура Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.