Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

mmm2012org.ru

Четвер, 24 травня 2012, 11:43

Мавроді ввів надзвичайний стан в МММ

Фінансова піраміда «МММ-2011» вводить надзвичайний стан та розпочинає операцію «Фенікс». Про це повідомляє E-INVEST.BIZ.

Сергій Мавроді визнав вразливість свого нового дітища до претензій з боку правоохоронних органів і щоб протистояти тиску на його «систему» зі сторони влади, він кардинально знизив «дохідність» вкладень та позбувся колективних рахунків та вирішив відійти від керівництва.

«Мета - адекватні відповіді на зовнішні виклики і, відповідно, практично повна реорганізація Системи. Фактична побудова нової, по суті, структури, здатної успішно і ефективно працювати і в нинішніх реаліях, в умовах вкрай агресивного і ворожого зовнішнього середовища», - йдеться в заяві Мавроді, розміщеному в середу на сайті «МММ-2011».

Для досягнення поставленої мети з 23 травня Мавроді оголосив введення в «системі» надзвичайних заходів - відмова від колективних рахунків, зниження «прибутковості» по вкладеннях з 40% до 10% в місяць та ліквідацію «збиткових» структур».

Керівником призначено нікому невідомого Костянтина Константинова, якому надано «практично необмежені, диктаторські воістину повноваження» - «знімати на свій розсуд будь-яких керівників, позбавляти їх всього і вся, виганяти з Системи».

Нагадаємо, що нова піраміда, яку Мавроді називав «абсолютно автономною», стартувала в січні 2011 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.