Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

image.tsn.ua

Четвер, 24 травня 2012, 11:50

«Свобода» вимагає звільнити Табачника через жінок

ВО «Свобода» вимагає негайно звільнити з посади міністра освіти і науки молоді та спору Дмитра Табачника у зв’язку з систематичною та відвертою компрометацією статусу держслужбовця, - йдеться у зверненні до прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Президента України Віктора Януковича, яку зачитав сьогодні, 23 квітня, під час сесії Львівської міськради Василь Павлюк.

Свободівці вважають поведінку міністра несумісною з найвищими посадами в державній виконавчій владі.

«Відкрита українофобська та аморальна поведінка особи, яка очолює один з найважливіших гуманітарних напрямків Кабінету Міністрів перетворилась на невід'ємний елемент службової діяльності Дмитра Табачника. До наруги над пам'ятю жертв голодоморів, зневаги до української нації та мови і культурних надбань у твердженнях міністра відтепер додано ще й ненависть до української жінки», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, нещодавно міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник сказав, що у магістратурах і аспірантурах українських ВНЗ зазвичай навчаються менш красиві дівчата.

Після цього десяток українських студенток у Києві під воротами Міністерства освіти і науки влаштували для міністра Дмитра Табачника акцію "Некрасиві дівчата прийшли на оглядини до Табачника". Дівчата прийшли у сукнях та на підборах з червоними дипломами, аби довести, що в аспірантурах і магістратурах вчаться не тільки ті, кому не пощастило із зовнішністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.