Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

томаш поремба

tomaszporeba.pl

Вівторок, 22 жовтня 2013, 14:33

Святослав Шеремета охрестив євродепутата Томаша Порембу провокатором та українофобом

томаш поремба

Депутат Львівської обласної ради від НРУ Святослав Шеремета назвав депутата європарламенту Томаша Порембу провокатором та українофобом.

Про це депутат облради заявив вчора, 21 жовтня, на засіданні постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської облради.

Депутат Європарламенту від опозиційної польської партії "Право і справедливість" Томаш Поремба запросив депутата Петра Колодія взяти участь у конференції «Макро-регіональна стратегія для Карпатського регіону», що відбудеться у місті Брюссель (Королівство Бельгія).

Щоправда, на засіданні комісії Святослав Шеремета заявив, що він проти участі Колодія у даній конференції, оскільки особа, яка запрошує депутата на конференцію є, за словами Шеремети «провокатором та українофобом».

«Томаш Поремба – відомий провокатор та українофоб, який хоче демонтувати пам’ятник воїнам УПА. Я вважаю, що наша реакція має бути відповідною, тобто, як мінімум - ігнорування. Чоловік зробив пакість, а тепер хоче придобритись», - заявив Шеремета.

На даний момент лист переправлений до керівництва облради для вирішення, чи братиме Колодій участь у конференції.

Нагадаємо, Томаш Поремба висловив наміри демонтувати пам’ятник воїнам УПА, що знаходиться у місті Грушовіце (Польща).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.