Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 22 жовтня 2013, 14:20

У Новому Львові та в частині Сихова завтра не буде води

Через підключення водопроводу на перехресті вулиць Стрийська-Наукова завтра, 23 жовтня, з 9:00 до 20:00 год. буде припинено подачу води у Франківський район, мікрорайон «Новий Львів» та частину Сихівського району.

Не буде води у частині Сихова, яка обмежена вулицями Червоної Калини – Хоткевича – Чукаріна – Гашека, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Під час будівництва нової дорожньої розв’язки на вулиці Стрийській ще у вересні ми проклали під дорогою 100 м поліетиленового водогону діаметром 500 мм. Трубопровід прокладали безтраншейним методом не припиняючи руху транспорту. Зараз ми готові виконати під’єднання нового водогону. Це будуть досить масштабні роботи, задля яких доведеться зупинити насосну станцію «Сокільники» та припинити подачу води у частину міста. Запевняємо львів’ян, що докладемо максимум зусиль, аби якомога швидше виконати роботи та відновити водопостачання», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.