Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

.volynnews.com

Середа, 23 жовтня 2013, 10:53

У Львові засудили членів розбійної групи, один із них отримав довічно

суд

Засуджено чотирьох членів злочинного угрупування, які вчинили розбійний напад. Одного із них – до довічного позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

Останніх обвинувачено в тому, що в 2002 році з метою вимагання 300 тис. доларів США вчинили розбійний напад, поєднаний із насильством та викраденням двох громадян Республіки Чехія і громадянина України.
Злочинці насильно утримували зазначених осіб у дачному будинку, причиняючи їм тілесні ушкодження. Погрожуючи зброєю, члени організованої злочинної групи незаконно заволоділи грошовими коштами потерпілих на загальну суму понад 535 тис. грн.

Лише на третій день після незаконного позбавлення волі, та передачі вимагачам грошей, потерпілим вдалося розбити вікно, втекти та звернутися у правоохоронні органи.

Завдяки скоординованим зусиллям правоохоронців Львівщини, прокуратури області, а також співпраці з правоохоронними органами Республіки Чехія злочин було розкрито, а кримінальну справу про обвинувачення зловмисників скеровано до суду.

Відтак, 15 жовтня поточного року Пустомитівським районим судом всім учасникам злочинного угрупування призначено покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 13 років з конфіскацією майна, а одному, із врахуванням його попередньої злочинної діяльності, довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.