Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

двоставковий тариф

Середа, 23 жовтня 2013, 13:59

Апеляційний суд визнав, що запровадження двоставкового тарифу виконкомом Львівської міськради є перевищенням повноважень

двоставковий тариф

Львівський апеляційний адміністративний суд встановив, що виконавчий комітет Львівської міської ради, приймаючи рішення про впровадження двоставкового тарифу, перевищив владні повноваження.

Колегія суддів відзначила, що згідно з ст. 8 Закону «Про комбіноване виробництво теплової та електричної енергії» встановлення тарифів здійснює Національна комісія регулювання електроенергетики. Однак, НКРЕ двоставковий тариф для Львова не затверджувала.

Як повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції голова ГО «Вартові закону», представник у суді осіб з позовними вимогами – ОСББ «Угорська 22» та ЖБК-140 Олексій Вєренцов, суд повінню задовольнив аргументи позивачів.

«На останньому судовому засіданні в Львівському апеляційному адміністративному суді. Вже представники керівників нових ЖБК не вірили шо їхній позов буде успішним», - зазначив голова ГО «Вартові закону» Олексій Вєренцов.

«Ми казали слава Українському правосуддю за рішення на нашу користь і аплодували», - зазначила громадянка-учасниця судового розгляду Галина Верна.

Як уже повідомлялося, Львівський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу ОСББ «Угорська-22» та Житлового кооперативу №140 і визнав протиправним рішення виконавчого комітету ЛМР №1189 від 20.10.2006 року «Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення та підігріву води».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.