Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коктейль

bloglet.com

Четвер, 24 жовтня 2013, 12:59

У Трускавці відлупцювали і пограбували чоловіка за "неоплачені коктейлі"

коктейль

У Трускавці троє молодих людей жорстоко побили і пограбували 34-річного жителя Дрогобиччини, „помстившись” за те, що він начебто не розрахувався за випиті коктейлі в одному з барів Дрогобича.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Оперативники Трускавецького міськвідділу міліції встановив, що 16-річна жителька Дрогобича спільно з двома приятелями – 22-річним дрогобиччанином, який працює барменом в одному із закладів міста та ще одним 21-річним безробітним вирішили „помститися” чоловіку, який під час перебування у барі, де працює один з нападників, ніби-то не розрахувався за випиті коктейлі», - повідомив начальник Трускавецького міського відділу міліції Іван Малиш.

Компанія молоді, на чолі зі студенткою, перестріла „винуватця” неподалік від одного з розважальних закладів міста Трускавця і почала лупцювати чоловіка. Коли він впав на землю його почала копати ногами по голові та тулубу 16-річна „месниця”, яка потім витягла з кишень жертви гаманець і заволоділа його грошима в сумі 150 доларів США та 150 гривень.

Заволодівши грошима нападники втекли з місця події залишивши постраждалого на вулиці.

У потерпілого медики діагностовали тілесні ушкодження та черепно-мозкову травму.

16-річній студентці та двом її спільникам 22 жовтня 2013 року оголошено підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 2 статті 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Матеріали кримінального провадження скеровано в суд.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.