Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

автобан

remontinfo.by

Четвер, 24 жовтня 2013, 13:53

Поляки обіцяють до 2015 року збудувати автобан від Кракова до кордону з Україною

автобан

Генеральна дирекція національних доріг і автострад Польщі планує до 2015 року завершити будівництво автобану A4 від Кракова до прикордонного переходу Корчова-Краковець.

Сьогодні автодорога A4 збудована тільки на ділянці Краків-Тарнув. Будівництво решти ділянок обійдеться в понад 1,7 млрд євро.

Нагадаємо, Укравтодор планує перевести автодорогу Рівне-Львів-Краковець з другої категорії в першу завдяки реалізації проектів на умовах концесії.

Автодорога Львів-Краковець включена до переліку об’єктів права державної власності, які можуть надаватися в концесію. Орієнтовна вартість її будівництва складе 4,3 млрд грн. Довжина дороги Львів-Краковець складатиме 84,4 км.

Проект дороги Львів – Краковець включає також будівництво північної частини обходу міста Львів, що надасть додаткові економічні вигоди для транзитного транспорту та розвантаження міста.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.