Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

електопередачі

news.city.zt.ua

Четвер, 24 жовтня 2013, 14:45

Підрядна організація «Львівавтодору» завдала збитків «Львівобленерго» на 126,5 тис. грн.

електопередачі

Цьогоріч під час реконструкції доріг Львова турецьким "Онуром" було пошкоджено 16 кабельних ліній електропередачі, в результаті без послуг електропостачання залишались частина споживачів у Львові. Сума збитків становить 126,4 тисяч гривень. 

Про це сьогодні, 24 жовтня, повідомили представники прес-служби «Львівобленерго» на прес-конференції.

«Реконструкцією вулиць в Львові останніх 3 роки займається турецька компанія «Онур». З появою цієї компанії в місті Львові в міських електричних мережах, а саме по місту, появилися проблеми, яких ніколи в Львові не було - небажання головного підрядника «Львівавтодору» виконувати вимоги чинного законодавства України в питаннях роботи в охоронних зонах електричних мереж», - зазначив начальник Львівських міських електромереж ПАТ «Львівобленерго» Ігор Гнатюк.

«Це питання є важливим для "Львівавтодору" і для "Львівобленерго". Я не захищаю турецьку компанію «Онур» . Але, наскільки я знаю, вони вже повернули частину збитків», - зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Загалом на період 2010-2013 рр пошкоджено 77 кабельних ліній електропередачі під час реконструкції доріг Львова. За цей час збитки склали 265,5 тис. грн.

До слова, фірма "Онур" та ЛКП "Львівавтодор" мають за власний рахунок відновити тверде покриття площі на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні ДП “Львівський державний цирк”, на Городоцькій, 83.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.