Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 09:49

Вулицю Коперника мають повністю замостити до кінця жовтня

ремонт доріг

Уже на початку листопада планують відкрити для проїзду транспорту вулицю Коперника. Вулицю Городоцьку планують завершити ремонтувати до кінця листопада.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. 

«Роботи йдуть по плану. До кінця жовтня вул Коперника мають замостити повністю. Потім тиждень-півтора дорога має відстоятись, залежно від погоди. Плануємо у першій декаді листопада вул Коперника зробити проїзною.
Якщо говорити про перехрестя вул Чупринки-Вербицького-Бандери, то там роботи будуть тривати до кінця листопада. Це ми з’єднуємо складний вузол, зокрема, роботу, яка була зроблена по вул Чупринки ще раніше, з колією, яка заново робиться на вул Бандери. Але вже не будемо до цього вузла вертатись. На наступні роки, 2014-2015, хочемо робити вул Бандери до вул Городоцької, щоб мати повністю відремонтовані вул Коперника, Городоцьку і Бандери.
Тривають роботи по вул Городоцькій, по вул Б.Хмельницького. Дуже багато складнощів, непередбачуваних обставин. Але всі роботи плануємо завершити в цьому році, як і було заплановано», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Як уточнив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», на вул Коперника ще залишилось замостити бруківкою менше 100 кв м.

«На суботу по вул Коперника будуть завершені роботи по проїжджій частині. Ще залишилось замостити бруківкою 100 кв м. Думаю, до понеділка завершимо роботи з хідниками», - додав Олег Береза.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.