Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 12:31

Львівський батько дітей-мауглі проведе за гратами 2 роки

діти

У Львові батька, котрий позбавив своїх дітей встановлених законом прав і свобод, засуджено до 2 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львова.

Державним обвинувачем прокуратури Личаківського району Львова у суді доведено, що через неправомірні дії батька, двоє його синів, віком 15 та 6 років, роками мешкали в антисанітарних умовах, ніколи не відвідували навчальних закладів та не отримували медичної допомоги.

Відтак сьогодні, 25 жовтня, Личаківським районним судом останнього визнано винним у злісному невиконанні обов’язків по догляду за дітьми (ст.166 КК України) та призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.
У залі суду засудженого взято під варту.

Згаданий вирок вступить у законну силу через 30 днів з моменту його проголошення.

Водночас, стосовно його дружини та матері згаданих хлопчиків, яку за результатами психолого-психіатричної експертизи визнано неосудною, застосовуватимуться примусові заходи медичного характеру.

Нагадаємо, прокуратура також вимагала покарати посадовців Львівськаої міськради через бездіяльність у справі львівських «дітей-мауглі».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.