Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

dt.ua

Понеділок, 28 жовтня 2013, 10:11

Бродівська РДА вирішила розпорядитися землею Львівської ОДА, ? прокуратура

земельна ділянка

Суд скасував незаконне розпорядження Бродівської РДА у земельній сфері, оскільки остання віддала в оренду земельну ділянку, якою розпоряджається Львівська обласна державна адміністрація.

Указане розпорядження виявлено прокуратурою Бродівського району під час перевірки законності розпоряджень районної адміністрації про надання в оренду земельних ділянок, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. 

Так, відповідно до рішення органу влади одному із виробничих кооперативів продовжено термін дії договору оренди земельної ділянки площею 7,4 га.

Водночас було встановлено, що вказана ділянка відноситься до земель промисловості та знаходиться за межами населеного пункту на території Підгорецької сільської ради.

Таким чином, Бродівська РДА приймаючи вказане розпорядження вийшла за межі наданих їй повноважень, оскільки розпорядником цієї землі є Львівська обласна державна адміністрація.

Враховуючи виявлені порушення, прокуратурою Бродівського району до Львівського окружного адмінсуду подано позов про скасування даного розпорядження.

Постановою суду позов прокурора задоволено, а розпорядження органу виконавчої влади скасовано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.