Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

урочистості

loda.gov.ua

Понеділок, 28 жовтня 2013, 10:33

Львівські чиновники взяли участь у відзначенні Дня визволення України від фашистських загарбників

урочистості

Вчора, 28 жовтня, голова Львівської ОДА Віктор Шемчук спільно з своїм першим заступником Богданом Матоличем, керівником апарату ОДА Вадимом Гуралем та заступником голови ОДА Іриною Романів взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, за участю керівництва області відбулось покладання квітів на території Меморіального комплексу «Пагорб Слави» та проходження роти почесної варти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, а також салютування салютної команди.

«День визволення України від фашистських загарбників, День пам’яті жертв нацистських репресій – це завжди було і буде в Україні великим святом. Звичайно, що у цей день по всій Україні відбувається покладання квітів та інші урочистості, направлені на вшанування пам’яті загиблих, вшанування тих, хто поклав свою голову за Україну, рятуючи світ від фашистської навали. – сказав голова Львівської ОДА. – Львів не є унікальним. Ми також відзначаємо це свято як День пам’яті. Ми поклали квіти до пам’ятника Невідомому Солдату і звичайно в цей день будемо говорити про одне – як нам всім, всьому суспільству створити належні соціальні умови для тих небагатьох ветеранів, які залишилися сьогодні живі. Це завдання, яке перед нами ставить Президент України, і це наш обов’язок перед тими, хто героїчно вистояв у нелегкі часи історії нашої України», – наголосив Віктор Шемчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.