Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

укрнафта

poltava.pl.ua

Вівторок, 29 жовтня 2013, 11:42

"Укртранснафта" порушує природоохоронне законодавство на Львівщині, ? Держекоінспекція

укрнафта

Державна екологічна інспекція у Львівській області провела планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Філії МН “Дружба» ПАТ «Укртранснафта».

Про це інформує прес-служба інспекції.

В результаті перевірки встановлено порушення вимог законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів, а саме: самовільне використання водних ресурсів при відсутності дозвільних документів - спеціального дозволу на користування надрами для видобування прісної підземної води НПС «Куровичі» та при відсутності спеціального дозволу на користування надрами для видобування прісної підземної води та в період з 04.01.2013р по 17.02.2013р. відсутності дозволу на спецводокористування ЛВДС «Броди», що є порушенням права державної власності на надра та вимог статтей 19,21,23 Кодексу України «Про надра».

Відповідно до “Методики розрахунку розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів” розраховано збитки, заподіяні державі Філією МН «Дружба» ПАТ «Укртранснафта», сума яких становить:

- ЛВДС «Броди» – 1209,420 тис. грн.;

- НПС « Куровичі» – 233,387 тис. грн.

Матеріали перевірки скеровано у Прокуратуру Львівської області для прийняття рішення в порядку передбаченому ст. 214 КПК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.