Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львів тб

magicdroidtv.com

Вівторок, 29 жовтня 2013, 15:53

Для обласного телебачення придбали апаратуру на 1,8 млн грн

львів тб

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА за результатами відкритих торгів замовив апаратуру для записування та відтворювання звуку й зображення у ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Опта-Відео” за 1 млн 864,2 тис. грн.

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, пишуть "Наші Гроші. Львів".

Переможцем торгів мало стати ТОВ “ТВ Бокс” з пропозицією майже на 200 тис. грн дешевшою, однак воно відмовилося підписати договір про закупівлю. Відтак техніку для Львівської обласної державної телерадіокомпанії постачатиме “Опта-Відео”.

Телеканалу замовили цифрову центральну ефірну апаратну, яка обійшлася майже в 1 млн 350 тис. грн. Апаратна включатиме наступне обладнання: комутаційну матрицю, панель управління матрицею, ефірний мікшер, контрольні монітори для мультивьювера, конвертери, ефірний сервер та резервний, систему графічного оформлення ефіру, студійні аудіомонітори та інше. До вартості включено набір технологічних меблів, інсталяційні роботи та матеріали.

Ще майже 50 тис. грн коштуватимуть дві станції нелінійного монтажу з платою захвату відео. Накопичувач мережевий для збереження архівних відеоматеріалів обійдеться у 86 тис. грн, відеокамера для системи архівації кіноматеріалів (без об’єктиву) — 74,3 тис. грн, обладнання для забезпечення сурдоперекладу — 215,5 тис.грн, чотири блоки магнітних головок — 88,7 тис.грн.

Нагадаємо, ЛОДТРК не мала власної ефірної апаратної і орендувала її у телеканалу ZIK Петра Димінського. Зокрема, у вересні цього року замовила 7258 годин послуг ефірної апаратної на майже 529,3 тис. грн.

Зазначимо, що оголошення про закупівлю обладнання було опубліковано 5 серпня цього року. Незважаючи на це 22 серпня ЛОДТРК підписала договір про оренду апаратної на рік вперед.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.