Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

водовозка

market.sakh.com

Вівторок, 29 жовтня 2013, 16:12

У центрі Львова працюватимуть водовозки під час відключення водопостачання (адреси)

водовозка

На час відключення водопостачання у центрі міста працюватимуть водовозки.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Водовозки будуть розміщені за адресами: вул. Огієнка, 5 (біля клінічної лікарні Львівської залізниці), вул. Рапопорта, 8 (територія пологового будинку), вул. Кирила і Мефодія, 22 (інфекційна лікарня), пл. Ринок, 1, пр. Шевченка, 7 (біля Макдональдсу) та на вул. Л. Українки, 1.

«Ми домовилися з райадміністраціями, вони нададуть техніку – 6 машин-цистерн, які заправлятимуться водою на території Львівводоканалу з гідранту. Це буде питна вода, якість якої контролюватиме наша хіміко-бактеріологічна лабораторія», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, що у середу-п’ятницю у центрі Львова під’єднуватимуть новозбудовані водогони. Тож у ці дні центральна частина Львова залишиться без водопостачання.

30 жовтня з 8 год. буде повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом Алейхема – Шпитальна – Данилишина. У Галицькому районі Львова буде відсутнє водопостачання також в четвер, 31 жовтня, та у п’ятницю, 1 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.