Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Роман Маланчук

Вівторок, 29 жовтня 2013, 17:33

Оксану Муху і Тоню Матвієнко насправді не хвилюють авторські права, справа у грошах – Роман Маланчук

Роман Маланчук

Організатор благодійного концерту імені Квітки Цісик у Львові Роман Маланчук запевнив, що Оксана Муха і Тоня Матвієнко відмовились брати участь у концерті не через порушення авторських прав, а через те, що організатор не виплатив співачкам завдаток.

Про це повідомив організатор концерту імені Квітки Цісик Роман Маланчук на прес-конференції щодо проведення концертів присвячених творчості Квітки Цісик та щодо інтелектуальної власності та авторського права.

Роман Маланчук запевнив, що у нього є записи на диктофоні у яких менеджер Оксани Мухи відмовляється від участі співачки у концерті, через фінансову сторону питання.

«Ми попередньо домовились із менеджером Оксани Мухи, що вихід співачки на сцену буде коштувати 8 тисяч гривень і я оплатив завдаток сумою в 4 тисячі гривень. Проте, коли він побачив афішу, то передзвонив і сказав, що тепер за виступ Оксани Мухи на концерті я повинен заплатити 16 тисяч гривень. В мене є відповідний запис на диктофоні. І повірте мені, ні про авторські права, ні про інші питання не було й мови. Тоня Матвієнко мені сказала, що якщо б я за місяць передав їй гроші, то вона прийняла б участь у цьому концерті. Перше її слово було «гроші». Це в мене також записано на диктофоні. Їх цікавлять лише гроші!», – заявив Роман Маланчук.

Нагадаємо, що благодійний гала-концерт присвячений пам’яті та 60-річчю Квітки Цісик, який має відбутися 5 листопада у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької під загрозою зриву.

Три співачки, які мали приймати участь у концерті, а саме: Оксана Муха, Ілларія та Антоніна Матвієнко відмовились від участі у концерті через можливе порушення авторських прав організатором заходу Романом Маланчуком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.