Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

барселона

magic-compass.pl.ua

Вівторок, 29 жовтня 2013, 18:14

Головне за вівторок, 29 жовтня

барселона

Головна подія: "Газпром" має вирішити питання про переведення України за прострочення платежів на 100% передоплату поставок газу. Тобто компанія хоче, щоб Україна розраховувалася за російський газ авансами.

Правоохоронні органи
Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за заявою нардепа Оксани Продан щодо внесення змін до Податкового кодексу, які викликали обурення партії УДАР і її лідера Віталія Кличка.
Апеляційний суд Дніпропетровська ухвалив рішення про конфіскацію приміщення кафе «Варенична», що належить Євгенії Тимошенко.
Кабмін
Прем’єр-міністру Миколі Азарову приємно, що Україна обійшла Папуа Нову Гвінею в рейтингу Світового банку з ведення бізнесу - Doing business-2014. Україна зайняла 112 місце серед 189 країн. Сусідами України в рейтингу стали Ліван (111 місце) і Папуа Нова Гвінея (113 місце). У попередньому рейтингу Україна зайняла 137 місце серед 185 країн.
Партії
Екс-міністр економіки в уряді Юлії Тимошенко Богдан Данилишин має намір повернутися з Чехії в Україну і створити нову політсилу.
Соціальна сфера
У світовому рейтингу добробуту, складеному міжнародною аналітичною організацією Legatum Institute, Україна посіла 64-е місце з 142 країн. Найвищу оцінку Україна отримала за освіту (31-е місце) , найнижчі - за рівнем особистої безпеки (107-е) і якість державного управління (121- е). Торік Україна в цьому рейтингу була на 71 -й позиції , а в 2011 -му - на 74 -му місці.

Львів
Львівська облрада
Колишній націоналіст у Львівській облраді перебрався до фракції Партії промисловців та підприємців
Львівська ОДА
Шемчук має претензії до СБУ через секту Догнала
Партії
Нардеп Курпіль очолить Сокальський окружний виборчий штаб ВО «Батьківщина»
Правоохоронні органи
Через масове отруєння на Львівщині відкрито кримінальне провадження
Інфраструктура
Посадка на потяг Київ-Львів здійснюватиметься за електронним квитком

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.