Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

канатна дорога знесіння

Середа, 30 жовтня 2013, 10:50

Канатна дорога на «Знесінні» підлягає знесенню, ? прокуратура

канатна дорога знесіння

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області провела перевірку на вимогу прокуратури Львова. Висновки - атракціон на "Знесінні" − незаконний і його потрібно знести.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

Зокрема, встановлено, що споруди стаціонарного атракціону у парку зведено незаконно, без відповідних актів на право виконання будівельних робіт і належним чином розробленої та затвердженої проектної документації.
Зважаючи на це, інспекцією зобов’язано ТзОВ «Кайзер Парк» у 30-денний термін знести збудовані ним конструкції.

Водночас, складено протоколи про вчинення правопорушення у сфері містобудування та про адміністративне правопорушення, розгляд яких призначено на 8 листопада.

Нагадаємо, що на цей час триває судовий розгляд 2 позовів прокуратури міста Львова, якими вимагається скасувати ухвалу ЛМР щодо встановлення тролейної переправи, а також укладений між ТзОВ «Кайзер Парк» та міськрадою договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою у межах парку.

Нагадаємо, у понеділок, 21 жовтня, канатна дорога таки працювала, хоч дозволів у власників не було.

Відкриття канатної дороги постійно переносили через проблеми з дозволами, а нещодавно Держекоінспекція виявила порушення компанією ТзОВ «Кайзер Парк», яка сконструювала канатну дорогу, природоохоронного закондавства на Знесінні. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.