Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

марштрутки

newsradio.com.ua

Середа, 30 жовтня 2013, 15:34

У п’ятницю автобус №38 їздитиме до Сихівського кладовища

марштрутки

У зв’язку із збільшенням пасажиропотоків до міських кладовищ у поминальний день, 1 листопада, маршрут №38 продовжать від туберкульозної лікарні до Сихівського кладовища. 

Як повідомили прес-службі Львівської міськради в управлінні транспорту, з метою покращення доїзду громадян до поховань своїх близьких та родичів, з 1 до 3 листопада ПАТ «Львівське АТП-14630» продовжить рух автобусів на маршруті №38 від туберкульозної лікарні до Сихівського кладовища. 

Також управління транспорту звернулось до департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА, щоб збільшити на 2 одиниці кількість автобусів на маршруті №1003 «пл. Св. Теодора - с. Збиранка» 1-3 листопада, що покращить транспортне сполучення з Голосківським кладовищем.

Нагадаємо, у п’ятницю планують відновити рух тролейбусів на маршруті №11 від вул. Шота Руставелі до Сихівського кладовища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.