Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

олег сало

versii.if.ua

Четвер, 31 жовтня 2013, 15:19

Сало згуртує опозицію на Львівщині проти себе, – депутат облради

олег сало

Депутат Львівської облради, член фракції УДАР Олесь Старовойт вважає, що призначення Олега Сала на посаду голови Львівської ОДА сприятиме згуртуванню опозиційних сил на Львівщині.

«Опозиція забуде про всі свої суперечки і згуртується проти фігури нового губернатора. Не знаю хто приймав це рішення в Києві, але реально Адміністрація президента зробила великий нам подарунок - створила базу для згуртування опозиційних сил. Про таку комфортну ситуацію ми навіть не мріяли з 2004 року»,  - сказав Старовойт.

Старовойт вважає, що з цього моменту в Львівській облраді відбудеться чіткий поділ депутатів на дві групи: прогубернаторську і опозиційну. Нейтральних в цій ситуації депутатів не залишиться.  

Нагадаємо, сьогодні президент Янукович призначив Олега Сала на посаду голови Львівської ОДА, перед тим іншим указом звільнивши з цієї посади Віктора Шемчука.



 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.