Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

осінь тепло

emme-magazine.com

Четвер, 31 жовтня 2013, 15:32

Через підвищення температури завтра планують призупинити подачу опалення у Львові

осінь тепло

У зв’язку із черговим збільшенням температури зовнішнього повітря, у Львові завтра подачу опалення знову можуть призупинити. 

Таким чином львів’яни зекономлять на оплаті за послуги з теплопостачання, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Зважаючи на те, що температура зовнішнього повітря більше 10 градусів, подачу опалення від завтра можуть призупинити.

«Як на мене, то це нормальний господарський підхід. Адже так чинять вдома чи в офісах ті, хто має своє опалення – коли тепло, то ми скручуємо котел. Призупинення подачі тепла буде відображено у платіжках за жовтень. Не подаючи опалення, коли тепло, Теплоенерго просто економить наші гроші», - зазначив заступник голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Віталій Загайний.

До бюджетних установ опалення подаватиметься згідно з листами-зверненнями.

Щодо оплати за теплопостачання у жовтні, то слід відзначити, що приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники у будинках. Вони оплачують відповідно до показів лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне.

Тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для без облікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У даній формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря та кількість днів протягом яких подавалася тепло.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.