Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Сало

Четвер, 31 жовтня 2013, 18:25

Великих кадрових ротацій у Львівській ОДА не буде, ? новопризначений губернатор Сало

Олег Сало

Новопризначений голова Львівської ОДА Олег Сало розповів, що хоче максимально зберегти кадровий потенціал і буде надіятися на професіоналів, а великих кадрових ротацій не передбачається. 

Про це Сало сьогодні розповів під час свого представлення, відповідаючи на питання про можливі кадрові ротації у Львівській ОДА.

"Я знаю цю область, бо я сам звідси, з цієї області. Моя задача, щоб тут був добробут, щастя, мир і спокій наших громадян. З обласною радою та різними гілками влади ми будемо робити так, щоб всі проблемні моменти, які в нас є, почув президент і щоб ми їх вирішували. Ми будемо працювати чесно і справедливо і це буде показано в самий короткий термін", сказав Сало.

"Ми збираємося працювати на цей народ, на Львівщину, для того, щоб тут був спокій, мир. Ми будемо робити все, щоб економіка піднімалася. Які будуть першочергові задачі - я вивчу на протязі місяця, доповім президенту і думаю, будем рухатися далі," розповів очільник Львівської ОДА. 

"Коли я приїхав на Івано-Франківщину, до мене теж було неоднозначне ставлення, проте можна почути відгуки громадян та працівників, які зі мною працювали. І ви бачите, які зараз здобутки на Франківщині по тому підрозділу, де я працював. Там ми займаємо зараз передові місця", сказав Сало, коментуючи вигуки "Сала на нари!" та "Ганьба".

"Йдеться на компроміс. Для того, щоб працювати заради Львівщини, заради громадян, компроміс буде постійний і ви це побачите," розповів Сало, коментуючи питання майбутніх відносин облради та ОДА.

"Я сяду, опрацюю матеріали, які є. Побачу, як зараз почуває себе Львівщина, і буду робити все, аби динаміка була кращою," сказав голова ОДА, відповідаючи на питання про перші кроки на новій посаді.

Також Сало повідомив, що є позапартійним. 

Нагадаємо, сьогодні, 31 жовтня, президент призначив Олега Сала головою Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.