Роман Кошла,  1 листопада 2013

Варіанти на вікенд

Перший день листопада тішить нас чудовою погодою, а отже редакція Варіантів традиційно тримає Вас у курсі цікавих подій у місті Лева.

Кіно варіанти

Вікенд найкраще розпочати разом із фільмом Старперці.

Чудова комедія для всіх хто не вірить у старість і нудне життя на пенсії.

Четверо давніх друзів. Біллі, Педді, Арчі та Сем котрим давно за 60 відгуляють парубоцьку вечірку у вегасі.

Майкл Дуглас, Роберт Де Ніро, Морган Фрімен та Келвін Клайн у головних ролях. Буде весело.

Продовжуючи тематику ще одною комедією вихідного дня радимо обрати фільм Гірко! Фільм просто про наболіле, про абсурдність весіль, про їхню тупість і просто погляд збоку на те, як воно насправді є.

Третім фільмом до перегляду радимо Мачете вбиває. Дати йому однозначну оцінку важко, але він знайде свого глядача.

І на завершення черговий фільм знятий за мотивами коміксів з купою комп’ютерної графіки та на жаль без душі. За міліонними гонорарами та купою потрачених грошей черговий супергерой Тор рятує планету, але якось дуже повільно.

Музичні варіанти

2 листопада у Культ Live Music Club, що у приміщені Львівської філармонії відбудеться запальний концерт гурту Триста8ісім. Порція гарного настрою Вам гарантується.

Для усіх любителів серіалу Doctor Who 2 листопада у Львівському Палаці мистецтв відбудеться концерт Cantabile Orchestra "The Impossible Hero". Концерт пройде у трьох частинах: Bad Wolf; You Are Not Alone; Doctor WHO?

Також 1 листопада у Лівому Березі лабатиме чернівецький гурт Гуцул Каліпсо. Гурт драйвово грає буковинський фолк, хіп-хоп, реггі та ска.

Театральні варіанти

Тішить, що масовий психоз Дня всіх святих не зачепив театральні сцени і тут все без змін. Отже:

2 листопада

У Національному українському академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької – вистава Останній гречкосій.

У Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки – прем’єра вистави  Анатомія Театру за мотивами нарису К. Чапека "Як ставиться п’єса"

У театрі "І люди, і ляльки" пройде вистава для дітей віком від трьох років про бабусю, яка працює в ДАІ – Бабусина таємниця.

У театрі Воскресіння – вистава Ніч для жінок.

3 листопада

У Національному українському академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької – вистава на 2 дії Неаполь – місто попелюшок.

У Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки – відома комедійна вистава Собака на сіні.

У театрі Воскресіння – вистава Ніч для жінок.

Це все. Хелловін відтягнув всю увагу на себе. Єдине, що ще варто відзначити із подій цими вихідними – це нічний веломарафон Night Madness 2013, що відроверує 2 листопада на території Винниківського лісництва.

Гарних вихідних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.