Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

westerncup.com

Понеділок, 4 листопада 2013, 10:24

Львівські "Барком-Кажани" здобули першу перемогу у волейбольній Суперлізі

волейбол

У Львові завершилися ігри IV туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Цього разу львівський ВК «Барком-Кажани» приймав вдома волейболістів з Вінниці – ВК «ВНАУ», лідера Чемпіонату.

Про це повідомляє прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Серйозний супротивник львівських волейболістів не налякав, а навіть навпаки. 1 листопада, під час першого матчу IV туру , галичани змусили гостей з Вінниці добряче понервувати. "Баркомівці" навіть не думали поступатися супротивнику. Впродовж двох годин волейболісти зіграли п’ять напружених сетів. Перший, 25:22, на користь львівських волейболістів, а далі переможці мінялися місцями: 15:25, 17:25, 25:23, 15:12. В результаті із загальним рахунком 3:2 перемога дісталася львівському волейбольному клубу "Барком-Кажани".

Це дало можливість галицькій команді, яка вперше потрапила до найвищого волейбольного дивізіону, завоювати перші очки у турнірній таблиці Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги.

Не менш напруженим виявився другий турнірний день. Щоправда цього разу ВК «Барком-Кажани» таки поступилися супротивнику. Львів’яни залишили майданчик після чотирьох сетів, із загальним рахунком 1:3, на користь "ВНАУ".

"Хлопці старалися. Але у другому матчі було багато помилок. Дуже багато. Тепер працюватимемо над тим, аби їх зліквідувати", - наголосив головний тренер ВК "Барком-Кажани" Віктор Михальчук.

Наступні домашні матчі ВК "Барком-Кажани" прийматиме 13-14 грудня. Львів’яни проведуть два матчі з командою "Кримсода" ( місто Красноперекопськ).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.