Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

податки

ukr.obozrevatel.com

Понеділок, 4 листопада 2013, 12:51

Цьогоріч великі платники податків Львівщини сплатили понад 2,3 млрд грн

податки

За 10 місяців цього року великі платники податків, які перебувають на обліку в Спеціалізованій ДПІ з обслуговування ВПП у м. Львові, до загального фонду державного бюджету сплачено 2143,79 млн. гривень, до місцевого бюджету м. Львова – 173,57 млн. гривень. 

Загалом за цей період великі підприємства перерахували до зведеного бюджету 2 млрд. 320 млн. гривень, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Основними джерелами наповнення бюджетів залишаються такі платежі як податок на додану вартість – 759,44 млн. грн., акцизний податок – 693,65 млн. грн., податок на прибуток підприємств – 637,97 млн. грн., податок з доходів фізичних осіб – майже 141,84 млн. гривень.

Найбільші надходження до державного бюджету з початку звітного року забезпечили ТзОВ «НВП «Гетьман», ДТГО «Львівська залізниця», ПрАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.