Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гнатів микола

Понеділок, 4 листопада 2013, 13:07

Олег Сало дав дорожникам тиждень, аби підготуватися до зими

гнатів микола

Голова Львівської ОДА попросив дорожників області підготуватися до зими до кінця тижня, а також прозвітувати про це.

Про це йшлося на першій апаратній нараді голови Львівської ОДА Олега Сала, де він заслухав начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Миколу Гнатіва.

За словами Гнатів, на випадок обмеження руху через негоду, на Львівщині визначено 51 стоянка. Ці стоянки можуть розмістити 1320 великовагових авто.

"Загалом визначено 51 місце для 1320 великовагових авто. 29 місць забезпечено санітарними умовами, 16 – не забезпечено. Інші забезпечені частково", – прозвітував  начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів.

Дорожники запевнили, що через брак майданчиків для автомобілів на випадок засетів, доведеться просити власників таких майданчиків (TIR-сервісів, АЗС та кафе, які розташовані біля автодоріг) безплатно надавати такі послуг у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Крім цього, дорожнє покриття на стоянках незадовільне покриття і тяжкий під'їзд.

Голову ЛОДА така інформація не влаштувала. Відтак Олег Сало попросив до кінця тижня службу доріг повністю підготуватися до зими та прозвітувати про це.

Начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів відповів новому Голові ОДА: "Єсть!".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.