Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

femen.livejournal.com

Четвер, 24 травня 2012, 16:55

Активістку «FEMEN» заарештували на п'ять днів за спробу скинути у Львові Кубок УЄФА

Суддя Галицького районного суду міста Львова присудив активістці групи «FEMEN» п'ять днів арешту за спробу скинути кубок УЄФА, який розташований на проспекті Свободи у Львові. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

24 травня близько 11.00 одна з трьох активісток групи «FEMEN», які були на просп. Свободи, намагалася скинути з п'єдесталу кубок УЄФА. Однак спробу жительки Києва, 1988 року народження, одразу припинили охоронці та працівники міліції. Двоє інших активісток «FEMEN» стояли поруч і спостерігали за всім, що відбувалося у той час на просп. Свободи, - повідомив заступник начальника Львівського міського управління міліції полковник міліції Андрій Падяк.

DSC 3018

Правопорушницю спершу доставили у Галицький райвідділ Львівського міського управління міліції, де на неї склали протокол відповідно до ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Після цього жінку доправили у Галицький районний суд Львова, де суддя виніс рішення – п'ять днів арешту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.