Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цигарки

volynnews.com

Понеділок, 4 листопада 2013, 15:25

Судитимуть осіб, які налагодили незаконне виробництво цигарок

цигарки

Прокуратура Львівської області завершила розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 199 ч.2, 204 ч.ч.1, 2, 229 ч.3 КК України стосовно двох осіб, які за попередньою змовою незаконно виготовляли тютюнові вироби.

Підпільний цех останні розгорнули в приміщенні колишнього консервного заводу в м.Охтирка, Сумської області. Під час обшуку у зазначеному цеху було виявлено обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів, підроблені марки акцизного збору (понад 50 тис. штук), підакцизний товар (тютюн). Також встановлено, що зловмисники незаконно використовували знаки для товарів і послуг, чим завдали правоволодарям матеріальної шкоди на суму більше 3,5 млн. грн., тобто в особливо великому розмірі.

До підозрюваних осіб Личаківським районним судом м. Львова застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні, затверджено обвинувальний акт, який з додатками скеровано для розгляду по суті Охтирський міськрайонний суд Сумської області.

Джерело: прес-служба прокуратури Львівської області

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.