Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Фаріон

Вівторок, 5 листопада 2013, 12:47

Фаріон виграла суд у Возняка, який заявляв про корупційну діяльність нардепки

Ірина Фаріон

Сихівський районний суд Львова ухвалив рішення за позовом нардепа Ірини Фаріон до радника екс-голови Львівської ОДА Цимбалюка Тараса Возняка, який в телеефірі заявив, що Фаріон видає власні книги коштом бюджету Львівської облради.

Про це інформує прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Як розповів представник нардепа Фаріон Назар Павлюк, таку інформацію Т.Возняк озвучив у передачі "Люстрація" на каналі ЗІК. "Власне, цей чоловік звинуватив Ірину Фаріон у тому, що вона буцімто видає свої книги коштом Львівської обласної ради. Зважаючи на те, що ця інформація не відповідає дійсності, ми скористалися своїм правом та скерували позов до суду з вимогою спростувати у цій самій програмі брехливі відомості, що, власне, і було зобов'язано Возняка зробити. На жаль, одну з вимог суд не задовольнив – про компенсацію символічної моральної шкоди у сумі 30 гривень. Але це не так важливо, бо, либонь, після цього рішення Возняк зрозуміє, що за кожне слово потрібно нести відповідальність", – зазначив Назар Павлюк.

"Це звернення начебто мало підтвердити "загрозливі" для держави мої буцімто корупційні дії. Направду, юристи мали з чого повтішатися, бо у відповіді на звернення Старовойта йшлося про відому монографію, яку закупили для шкіл Львівської области з нагоди ювілею Маркіяна Шашкевича. За логікою горе-дуету Возняк-Старовойт, закупівля вартісних наукових видань облдержадміністрацією, відповідно до Програми функціювання української мови на Львівщині, є корупційними діями... Куди тільки не заносить нещасних, що не здатні змиритися з власною малістю!", – прокоментувала рішення суду Ірина Фаріон.

Нагадаємо, 17 травня народний депутат, член ВО «Свобода»  Ірина Фаріон звернулася до Сихівського районного суду Львова з позовом щодо спростування неправдивої інформації до громадського діяча Тараса Возняка.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.