Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

що? де? коли?

Середа, 6 листопада 2013, 09:02

У Львові відбудеться «Кубок Південного» зі «Що? Де? Коли?»

що? де? коли?

«Кубок Південного» з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» проходитиме цієї суботи, 9 листопада, з 13 до 19 години у клубі «Санькоф» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36).

Змагання проходитимуть за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука.

Про це повідомила прес-служба ТВК "Південний".

До участі в інтелектуальній грі уже зголосилось близько 20 команд, серед яких, окрім команд зі Львова та Львівської області, також і команди з Івано-Франківської та Тернопільської областей. Загалом, за словами організаторів, вони очікують, що до участі зголоситься близько 30 команд.

Переможців інтелектуальної гри, окрім власне кубку, очікують і цінні подарунки.
Додамо, що одночасно змагання з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» проходитимуть у різних містах України та Росії, команди стежитимуть за перебігом відбіркових ігор в інших містах з допомогою Інтренету.

Усі зацікавленні можуть зголоситись до участі у Кубку з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли», надіславши відповідну заявку на електронну адресу strilchuk.dmytro@gmail.com. Довідкова інформація за телефоном (099) 231-70-79.

Нагадаємо, Що? Де? Коли? - популярна інтелектуальна гра. Ігрова команда із шести осіб повинна відповісти на питання, на обдумування та обговорення якого дають одну хвилину. Питання намагаються скласти такими, щоб дати відповідь на них можна було використавши звичайні, загальні знання та застосувавши логіку. За кожну правильну відповідь команда отримує одне очко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.