Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

бабине літо

smscs.com

Середа, 6 листопада 2013, 09:34

"Бабине літо" в Україні триватиме принаймні до кінця тижня, ? синоптики

бабине літо

Відносно тепла погода на території України збережеться протягом поточного тижня.

Про це повідомив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолій Прокопенко, передає прес-служба ДСНС України.

«Протягом 5-7 листопада в Україні очікуються дощі і деяке зниження температури повітря. З 8 по 14 листопада опадів буде мало, температура повітря коливатиметься », - сказав представник Гідрометцентру.

За словами Прокопенка, 5 листопада в західних областях пройдуть дощі , на решті території країни - без опадів. Дощі продовжаться і протягом наступних двох діб ( 6 листопада з посиленням в Карпатському регіоні та на півночі Лівобережжя ) . Температура повітря +10 ... +15 ° С , у південній частині до +20 ... +22 ° С. На півдні та сході - +16 ... +21 ° С. Протягом 5-7 листопада місцями очікуються пориви вітру 15-20 м / с, у Карпатах - до 25-30 м / с.

8-14 листопада на всій території країни - без опадів , температура +8 ... +14 ° С , на півдні , Закарпатті та Прикарпатті - +12 ... +18 ° С. Починаючи з 14 листопада температура повітря відчутно знизиться і збільшиться кількість опадів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.