Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

викрадення

lvivpost.net

Середа, 6 листопада 2013, 14:30

У Червонограді чоловік хотів викрасти автомобіль, проте ледь не спалив його

викрадення

22-річний мешканець Сокальського району, перебуваючи "під градусом", намагався викрасти автомобіль марки ВАЗ-2108, але спричинив замикання та загорання моторного відсіку автомобіля.

Про це інформує прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Невідомий чоловік розбив вікно дверки автомобіля, вирвав замок запалювання і спробував завести автомобіль з метою його викрадення. На щастя, зловмиснику не вдалося здійснити своїх планів, внаслідок його дій, виникло замикання та загорання моторного відсіку автомобіля.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила зловмисника, який намагався викрасти автомобіль та до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримано, загорання автомобіля локалізовано.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 ч.1 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом з будь-якою метою). Таке правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.