Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

infoprostir.te.ua

Середа, 6 листопада 2013, 18:42

Львівська облрада розробить програму, яка передбачатиме більше коштів на гемодіаліз

Комісія з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської облради ініціюватиме обласну програму на 2014 по забезпеченню Львівщини розхідними матеріалами для гемодіалізу.

Про це йшлося на засіданні з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської облради, передає кореспондент Варіантів.

Станом на сьогодні Львівська обласна клінічна лікарня потребує додатково близько 5 млн. грн. для закупівлі витратних матеріалів для гемодіалізу і гемодіафільтрації для хворих нефрологічного профілю.

Члени комісії впевнені, що створення обласної програми гарантуватиме виділення більшої кількості грошей витратні матеріали.

У програму планують також включити кошти для створення центру гемодіалізу в Новояворівську.

Центр Гемодіалізу в Новояворівську планують зробити у приміщенні Новояворівської районної лікарні №1.

Для реконструкції приміщення в Новояворівській лікарні потрібно близько півмільйона гривень (ремонт приміщень та нова система електроживлення). На обладнання будуть потрібні додаткові кошти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.