Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

інтерпрес кіоск

Четвер, 7 листопада 2013, 13:29

Суд відмовив власнику "Експреса" у зупиненні ухвали, яка забороняє продаж цигарок в газетних кіосках

інтерпрес кіоск

Галицький районний суд Львова відмовив ТзОВ "Інтерпрес" у зупиненні дії ухвали "Про заборону реалізації тютюнових виробів у тимчасових спорудах, які здійснюють продаж газетно-журнальної продукції".

Про це 7 листопада 2013 року депутат Львівської міськради свободівець Любомир Мельничук, передає прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода".

За словами депутата, позивач, ТзОВ "Інтерпрес", просив зупинити дію ухвали, бо вона призведе до втрати прибутку ТзОВ "Інтерпрес" від продажу тютюнової продукції. Також позивач наполягав на протиправності ухвали, оскільки буцімто її зміст грубо порушує вимоги чинного законодавства.

"Про абсурдність і безпідставність звинувачень ТзОВ "Інтерпрес" може свідчити ухвала суду, який відмовив у задоволенні клопотання. Водночас, ми чітко розуміємо, що керує позивачем, він сам це визнав. Це гроші – прибуток, отриманий від продажу тютюнових виробів, зокрема й неповнолітнім, що було продемонстровано на відео під час пленарного засідання ЛМР", – зазначив Любомир Мельничук.

Нагадаємо, 23 вересня цього року депутати Львівської міської ради подолали вето міського голови Андрія Садового на ухвалу "Про врегулювання питання торгівлі тютюновими виробами у тимчасових спорудах". 

Водночас депутат міськради Андріян Гутник заявляв, що Ігор Починок, який власником "Експресу", порозумівся з владою та зводить наклеп на Свободу, щоб та погодила додаткові місця для кіосків "Інтерпрес" та дала їм дозвіл на продаж тютюну.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.