Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

майно розрахунки

today.pl.ua

Четвер, 7 листопада 2013, 13:44

У центрі Львова незаконно приватизували державну будівлю на мільйон гривень, ? прокуратура

майно розрахунки

У центрі Львова було незаконно приватизовано будівлю площею понад 700 "квадратів" та вартістю майже 1 мільйонів гривень, яка перебуває у державній власності.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

У ході перевірки було з’ясовано, що дві комерційні структури ініціювали судовий спір про виконання договірних зобов’язань, в ході якого пред’явили підроблене рішення Пустомитівського районного суду щодо набуття прав власності на вказані приміщення.

При цьому, жодного відношення до такого майна підприємства не мали.
Водночас, у подальшому, між ними укладено мирову угоду, за умовами якої будівлю передано у власність одного з них у погашення договірних зобов’язань.

Відповідну ухвалу винесено господарським судом Львівської області 3 вересня.

Приватне підприємство не зареєструвало прав власності на згадане майно, оскільки факт незаконних діянь з державним майном виявила прокуратура.

Відтак, 4 листопада до Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратурою міста Львова внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за фактом замаху на заволодіння державним майном ( ч. 3 ст. 15 та ч. 5 ст. 191 КК України). Розпочато досудове розслідування.

Наразі готується апеляційне подання про скасування ухвали господарського суду Львівської області від 3 вересня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.