Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

ukr.obozrevatel.com

П'ятниця, 8 листопада 2013, 12:16

На Львівщині впіймали злочинця, якого розшукували 9 років

тюрма

Червоноградський міський суд виніс вирок 26-річному мешканцю міста, який 9 років перебував у розшуку за скоєння розбійного нападу у 2004 році.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

25 липня 2004 року, будучи 17-річним юнаком, діючи за попередньою змовою разом з трьома товаришами, один з яких на той час теж був неповнолітнім, юнаки скоїли розбійний напад на одну із сімей міста Червонограда. 

Увірвавшись до будинку, зловмисники почали погрожувати своїм жертвам вимагаючи віддати їм наявні цінні речі при цьому завдаючи господарю будинку ударів руками та ногами по різних ділянках тіла. Крім того застосовували викрутку, як предмет залякування та умисного спричинення тілесних ушкоджень, до господаря та його дружини. Їх доньку грабіжники зв’язали скотчем.

Після того, як власник будинку почав чинити опір, злодії з викраденими грошима та ювелірними виробами, втекли з місця злочину заволодівши майном на загальну суму 18887 гривень.

Учасники злочину були затримані та засуджені за ст. 187 ч.4 КК України. Організатору злочину вдалося втекти і весь цей час він переховувався. У червні 2013 року, злочинець був затриманий правоохоронцями та йому було обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

У вересні 2013 року Червоноградський міський суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.187 КК України (Розбій) та призначив покарання із застосуванням ст.69 КК України (Призначення більш м’якого покарання, ніж передбачено законом) у вигляді чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією частини належного йому майна.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.