Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мандрівний табір

bukinfo.com.ua

П'ятниця, 8 листопада 2013, 12:37

Львівську молодь запрошують пройти екстремальними «Стежками Армії Безіменних»

мандрівний табір

9-11 листопада відбудеться щорічна екстремальна мандрівка «Стежками Армії Безіменних», яку п’ятий рік поспіль організовує Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ». 

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Сам захід відбуватиметься у формі мандрівного табору з елементами екстріму, навчально-практичних завдань та випробовування сили волі і духу», – зазначають організатори.

Зокрема, окрім великого фізичного навантаження, заплановані нічні переходи, рух по пересічній місцевості, бездоріжжю, обмеження заходжень у населені пункти, ночівля без наметів, виживання в складних погодних умовах, форсування річок.

На певних етапах мандрівки умови наближатимуться до тих, у яких перебували вояки УПА у час війни.

Маршрут цього року пролягатиме місцями, де у період 1942-1944 років діяла повстанська радіостанція «Вільна Україна» («Афродіта»), бункер Головного Осередку Пропаганди УПА, квартирував знаменитий курінь УПА «Бойки», ще до початку 2-ї світової Війни вишколювались юнацькі групи ОУН, тощо

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.