Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

адміністративна відповідальність

taksi.at.ua

П'ятниця, 8 листопада 2013, 14:47

На Львівщині 55 батьків відповідатимуть за невиконання своїх обов'язків

адміністративна відповідальність

На Львівщині у ході профілактичних заходів «Канікули» під час осінніх шкільних канікул, до адміністративної відповідальності було притягнуто 55 дорослих та 23 неповнолітні особи.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС у Львівській області.

«Працівники підрозділів кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Львівській області склали 51 адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов’язку щодо виховання дітей); 2 адмінпротоколи за ст. 180 КУпАП (за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння); 8 адмінпротоколів за ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами)», - повідомив в.о. начальника кримінальної міліції у справах дітей ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Назар Кобилецький.

Також в ході проведення заходів правоохоронці виявили трьох підлітків, які були у розшуку та сімьох дітей віком до 16 років, що перебували без догляду дорослих. На даний момент діти передані батькам. 

До підрозділів КМСД було доставлено 23 підлітки за скоєння адміністративних правопорушень та 7 підлітків за скоєння кримінальних правопорушень.

Окрім того, було притягнуто до відповідальності 1 посадову особу за порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких проводиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.