Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

шаховий турнір

bystryi.at.ua

П'ятниця, 8 листопада 2013, 17:04

Міжнародний шаховий турнір «Кубок Розточчя» відбудеться у Жовкві

шаховий турнір

Щорічний Міжнародний дитячий командний турнір з шахів «Кубок Розточчя» відбудеться у місті Жовква на Львівщині цими вихідними 9-10 листопада за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука.

Про це повідомила прес-служба ЛОО партії регіонів.

Участь у Міжнародних змаганнях братиме близько сотні провідних юних шахістів зі Львова, Дрогобича, Червонограда, Стрия, Пустомит, Новояворівська, Рави-Руської, Бродів, Жовкви, Ковеля, а також команди юних шахістів з Республіки Польща. Окрім цього, на цьогорічні змагання організатори очікують прибуття команд з Луцька, Тернополя, Івано-Франківська та Мукачева.

Організатор Міжнародного дитячого командного турніру з шахів «Кубок Розточчя» - директор Жовківського шахово-шашкового клубу «Дебют» Володимир Копцюх.

Переможці турніру будуть нагороджені «Кубком Розточчя», а учасники команд-переможців – медалями, дипломами та подарунками.

Міжнародний дитячий командно-особистий шаховий турнір «Кубок Розточчя» проходитиме у приміщенні Жовківської ЗОШ №3 (вул. Дорошенка,1).

Нагородження переможців – 10 листопада о 16 годині.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.