Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

петро писарчук

П'ятниця, 8 листопада 2013, 17:09

Писарчук і львівські студенти обмінялися думками щодо переваг вступу України в ЄС

петро писарчук

Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук та голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Емілія Міллер взяли участь у дискусійному клубі щодо євроінтеграційних намірів України, який відбувся 7 листопада у Львівському державному університеті фізичної культури.

Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Зокрема, Петро Писарчук обговорив із львівськими студентами переваги вступу України до Євросоюзу та кроки, які здійснює керівництво держави на чолі із Президентом Віктором Януковичем задля підписання угоди про Асоціацію з ЄС.

«Керівництво держави, наш Президент Віктор Федорович Янукович заявляє про свою чітку позицію, яка співпадає з прагненням більшості громадян України – бачити свою державу серед європейської спільноти», - наголосив Петро Писарчук під час зустрічі зі студентами. Він зазначив, що потрібно не чекати, коли ми підпишемо Угоду про асоціацію з ЄС, а вже сьогодні жити за європейськими стандартами.

Зустріч зі студентами проходила у форматі дебатів, відтак кожен охочий студент мав можливість висловити власну думку щодо питання євроінтеграції України. Водночас, спудеї та працівники університету ставили голові регіоналів Львівщини питання, пов’язані із євроінтгераційними намірами Глави держави.

Натомість голова «Молодих регіонів Львівщини» Емілія Міллер роздала присутнім студентам інформаційні буклети щодо переваг підписання Україною Угоди про Асоціації з ЄС та подальшого вступу нашої держави в Євросоюз. Вона зазначила, що молодь Львівщини одностайно підтримує євроінтеграційні ініціативи керівництва держави та закликала студентів бути активнішими у проявленні своєї громадянської позиції у цьому питанні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.