Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вугілля

unian.ua

Понеділок, 11 листопада 2013, 12:46

Сало ініціював перевірку закупівель вугілля для бюджетних установ Львівщини

вугілля

Голова Львівської ОДА Олег Сало ініціював перевірку стосовно закувіпель вугілля для бюджетних установ Львівської області.

Про це він зазначив 11 листопада під час апаратної наради Львівської ОДА.

“У мене є серйозні сумніви щодо об’єктивної ціни, яку сьогодні сплачують бюджетні установи області, закуповуючи вугілля у певних підприємств. Це важливе питання, адже витрачати зайві кошти із бюджету в умовах жорсткої економії – не обґрунтовано. Ті, хто допускатиме завищення цін, мають бути покарані”, – сказав Олег Сало.

Окрім цього, очільник області наголосив, що чиновники повинні активніше дослухатися до тих проблем, які виникають у людей на місцях.

“Якщо ми на усіх нарадах чуємо про те, що область повністю готова до зими, а мешканці віддалених населених пунктів звертаються на “гарячу лінію” облдержадміністрації із питаннями, чому у лікарні чи школі відімкнене теплопостачання, то потрібно негайно реагувати на такі повідомлення “, – підсумував О.Сало.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.