Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

vinnitsaok.com.ua

Понеділок, 11 листопада 2013, 16:44

Фракція ПППУ підтримує курс президента Януковича, але з фракцією Партії регіонів у Львівській облраді об’єднуватись не збирається

львівська облрада

Голова фракції ПППУ у Львівській облраді Михайло Дзюдзь заявив, що він особисто і всі члени фракції, що він очолює, завжди підтримували і підтримують курс президента Януковича, однак з провладною фракцією Партії регіонів об’єднуватись не збираються.

«Я  - державний службовець, я особисто підтримую курс президента. Але чого я і мої колеги по фракції повинні об’єднуватись з Партією регіонів? Ми всі  - мажоритарники, і всі  - позапартійні. Ми працюємо для громади і для виборців і звітуємо перед ними», - заявив Дзюдзь. 

Михайло Дзюдзь наголосив, що він і його колеги по фракції підтримували курс президента також і в 2010 році, тобто тоді, коли депутат ПППУ отримав посаду голови однієї із комісій в результаті розподілу опозицією керівних посад в облраді.

«Так, ми отримали одну посаду. Але тоді нас було всього 5-6 депутатів у фракції, а зараз  - 15. Я в цьому не вбачаю нічого ненормального. Адже у Верховній Раді більшість віддала опозиції не лише декілька посад голів комітетів, але й посаду віце-спікера. То ж у Львівській облраді також ще все може змінитись», - наголосив Дзюдзь.

Михайло Дзюдзь підтвердив також, що члени фракції сьогодні не мають жодного стосунку до партії ПППУ.

«Я навіть не знаю хто сьогодні очолює цю партію, це – правда», - сказав він.

Нагадаємо, в 2010 році керівні посади у Львівській облраді були розподілені між опозиційними до президента Януковича партіями ВО "Свобода" і Фронт змін. При цьому вони відмовились надати хоча б одну посаду представнику фракції Партії регіонів, посилаючись на те, що ця партія є провладною. Натомість член фракції ПППУ Тарас Федак отримав посаду голови постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва. Опозиціонери пояснювали тоді, що ця фракція входить до їх кіл.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.