Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Вівторок, 12 листопада 2013, 12:59

Львівська облрада не змогла видворити Сала, який таки залишиться головою ОДА

сало олег

За недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу проголосували 72 депутата Львівської облради, тож відповідне рішення не набрало потрібної абсолютної більшості.

Голосування проводилося у таємному режимі, інформує кореспондент Варіантів. У голосуванні взяв участь 81 депутат, 5 проголосувало "проти", 1 утримався, 35 бюлетенів погасили.

Тепер рішення скеровується президенту України Віктору Януковичу для належного реагування, але президент за законом не зобов'язаний приймати рішення про відставку Олега Сала. Якби рішення набрало не просту, а абсолютну більшість (78 депутатів у Львівській облраді), то Янукович був би зобов'язаний звільнити Сала. 

Нагадаємо, питання про відставку Сала було внесено першим у порядок денний сьогоднішньої сесії. Самого голови в Львівській облраді не було,  він перебуває у відрядженні.

Додамо, що Сало був призначений головою Львівської ОДА 31 жовтня 2013 року

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.