Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сех

Вівторок, 12 листопада 2013, 12:05

Сех звинуватила депутатів Львівської облради у тому, що не дали оцінку діям екс-тушці Шемчуку

сех

Нардеп від ВО "Свобода" Ірина Сех звинуватила депутатів Львівської облради в тому, що вони не дали відповідної оцінки діям екс-тушці і голові Львівської ОДА Віктору Шемчуку.

Про це вона заявила сьогодні, 12 листопада, виступаючи на сесії Львівської облради.

"Чи дали ми оцінку екс-тушці та екс-прокурору Віктору Шемчуку, коли він підсунув Азарову рішення про передачу землі для будівництва храму Московоського патріархату?", - запитала Сех депутатів облради.

"Чи дали ми оцінку Шемчуку, коли він проштовхував угоду про добування сланцевого газу на Львівщині?", - сказала Сех.

Нардеп зазначила, що Шемчук, який увійшов до парламенту під списком Нашої України-Народної самооборони, голосував за відставку Юлії Тимошенко, а його заступник - Павло Василенко - голосував за сумнозвісний закон Ківалова-Колесніченка.

Також Ірина Сех нагадала, що голосування за недовіру попереднім головам ОДА були непереконливими і закликала депутатів "підтримати ухвалу про недовіру міліціянту Салу".

Щоправда, голова фракції "Свобода" у Львівській облраді Андрій Холявка зазначив, що лише одному Шемчуку "вдалося залишити область без двійки у щоденнику". 

Нагадаємо, сьогодні 74 із 83 депутатів Львівської облради проголосували за включення першим в порядок денний сьогоднішньої сесії Львівської облради питання про недовіру голові Львівської Ода Олегові Салові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.