Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

newsradio.com.ua

автовикрадення

Вівторок, 12 листопада 2013, 12:24

На Дрогобиччині молодик викрав автівку товариша

newsradio.com.ua

Дрогобицькі правоохоронці затримали раніше судимого 22-річного молодика, який незаконно заволодів автомобілем свого товариша.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До дрогобицьких правоохоронців звернуся за допомогою чоловік, в якого викрали автомобіль. В ході проведених слідчо-оперативних дій встановлено, що викрадачем виявився його 22-річний, раніше судимий, товариш, з яким напередодні розпивали спиртні напої.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції встановили, що напередодні компанія в кафе розпивали спиртні напої, один із товаришів хильнув зайвого і друзі забрали у нього ключі від автівки, щоб він не сів за кермо у нетверезому стані. Не підозрюючи про намір «товариша», молодик віддав йому ключі, який після того завів автомобіль та поїхав у невідомому напрямку.

Протверезівши трохи, чоловік звернувся по допомогу до дрогобицьких правоохоронців. На другий день дрогобицькі оперативники встановили і затримали зловмисника.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.