Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Вівторок, 12 листопада 2013, 13:23

Сало, можливо, був на сповіді, і Бог все йому простив, – депутат облради Грещук

сало олег

Депутат Львівської облради Ігор Грещук розповів, що облрада хоче зробити самосуд на Салом, а звинувачувати його у минулих гріхах не варто, бо, можливо, очільник Львівщини був на сповіді і йому Бог простив усі гріхи.

Про це він розповів на сесії Львівської облради під час обговорення питання про недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу.

Водночас Грещук відзначив, що попри те, що усі депутати ходять до церкви, хтось знову привів догналітів під стіни облради.

Депутат розповів, що Сало ніколи не змінював політичної позиції, а завжди був з президентом. На цю репліку Грещука деякі депутати Львівської облради відреагували вигуками "Ганьба!".

Грещук додав, що Юрій Шухевич теж погодився з думкою, що Салу треба дати деякий час, аби побути на посаді, і тоді вже приймати рішення про відповідну оцінку.

"Це - судилище. Ми йдемо до Європи, тож давайте будемо толерантними", сказав Грещук.

Нагадаємо, сьогодні Львівська облрада розгладає питання про висловлення недовіри новопризначеному голові  Львівської ОДА Олегу Салу. Це питання було включено першим у порядок денний сьогоднішньої сесії. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.