Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Вівторок, 12 листопада 2013, 16:01

Почесну відзнаку Paderewski вручатимуть цього тижня

Під час фестивалю Відкриваємо Падеревського відбудеться нагородження почесною відзнакою Paderewski культурних діячів, які сприяють польсько-українському культурному співробітництву.

Про це повідомили організатори проекту під час прес-конференції.

Статуетку, автором  якої є відомий польський скульптор Анджей Ренес, вручатимуть в суботу, у Львівському оперному театрі ім. С. Крушельницької.

Нагадаємо, минулого року дану відзнаку отримали: правозахисник, віце-ректор УКУ  Мирослав Маринович, начальник управління культури і туризму воєводства Мазовецького Єжи Лях, генеральний консул РП у Вінницькій області Кшиштоф Свідерок, диригент Єжи Максим’юк, директор Львівської філармонії Володимир Сивохіп.

Після церемонії нагородження, відбудеться ще одна грандіозна подія – з оперою Галька Станіслава Монюшка виступить Варшавська опера. Понад 100 осіб візьме участь у цій постановці.

Досі найкращою виконавицею головної ролі цієї опери вважають українську приму Соломію Крушельницьку.

Нагадаємо, міжнародний фестиваль Відкриваємо Падеревського відбудеться у Львові вдруге і триватиме з 15 по 17 листопада.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.